Home » Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dat vinden wij erg jammer, maar het is geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Bohemian Sparks heb je altijd de mogelijkheid je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen, afzien van (een deel van) je aankoop. Wil je ons dan wel een kort berichtje sturen naar klantenservice@bohemiansparks.nl.

De kosten voor het terugsturen naar onze webshop, zijn voor eigen rekening en risico. Raadpleeg voor de exacte posttarieven de website van het postbedrijf.

Houd er rekening mee dat wij retourzendingen alleen in behandeling nemen als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

 

Klopt je bestelling niet neem dan snel contact met ons op via klantenservice@bohemiansparks.nl of bel 06 100 77 839.

Retourformulier


Als je (een deel van) je bestelling wilt ruilen of retourneren, maak dan gebruik van het retourformulier. Vul het formulier volledig in. Print het daarna uit en stuur het samen met de artikelen retour naar ons adres:

Bohemian Sparks

Roest Crolliusstraat 13

3401 XV  IJsselstein


Zodra wij je retourzending ontvangen hebben, betalen wij het bedrag aan je terug. Dit doen wij zo snel mogelijk en uiterlijk binnen twee weken na ontvangst van je retourzending. 

Mocht je toch nog vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag.